Notice: Undefined index: wn_pkg_gac in /home/webneako/public_html/wp-content/themes/child_hello_elementor/functions.php on line 31

Notice: Undefined index: wn_gac_es in /home/webneako/public_html/wp-content/themes/child_hello_elementor/functions.php on line 32

Nettsider og webutvikling

Behov for ny nettside eller en oppgradering? Vi gjør begge deler - la oss hjelpe deg å lykkes med din nettside.
Ute etter en fastpris?
Se pakker og priser for nettsider
Abobakr Dyani - daglig leder og webutvikler i webnext digitalbyrå

Abobakr Dyani

Daglig leder og utvikler
+47 40 47 85 93

Abobakr har lang erfaring med alt fra design og utvikling av nettsider og nettbutikker til SEO og markedsføring.
Abobakr Dyani - daglig leder og webutvikler i webnext digitalbyrå

Abobakr Dyani

Daglig leder og utvikler
+47 40 47 85 93

Abobakr har lang erfaring med alt fra design og utvikling av nettsider og nettbutikker til SEO og markedsføring.

Nettsiden er som regel det første som møter kunden

I dag så gjør de fleste seg et raskt Google søk for finne relevant informasjon om bedrifter. De finner frem med direkte firmanavn eller relevante søkeord. En god nettside vil gi besøkende et godt første inntrykk og eventuelt få de til å utføre handlinger (konvertering) på nettsiden som å ta kontakt, kjøpe tjenester/produkter eller vite mer om firmaet.

Hva er en profesjonell nettside?

En profesjonell nettside er effektiv på å skape konverteringer. Man kan også si at at en profesjonell nettside er en effektiv salgskanal. Konverteringene kan være alt fra salg av tjenester, produkter til kontaktforespørsler, økt merkesvarebevissthet og forenklet kundeservice.

Design og brukervennlighet (UX – User Experience / UI – User Interface)

For at nettsiden skal være enkel å bruke samt skape tillit og konverteringer, så må designet være profesjonelt, moderne og tilpasset bedriftsprofilen slik at brukeren kjenner igjen merkevaren og markedet. Brukervennlighet er et generelt begrep innen IT, i web design sammenheng så betyr dette at designet skal være lettfattelig og oppfordre til ønsket brukerhandling.

Mobilvennlighet

Nettsiden må være tilpasset skjermstørrelser som mobil, nettbrett og PC. Dette kalles responsivt design og er særlig viktig i dag med tanke på at over halvparten av all internett trafikk er via mobil.

Digital synlighet

En profesjonell nettside er lite verdt uten trafikk, derfor er god digital synlighet essensielt for å kunne oppnå konverteringer og oppnå forretningsmål. Digital synlighet refererer til synlighet i søkemotorer, sosiale medier og andre nettsider. Når det er prat om søkemotorer så brukes ofte begreper som SEO (Search Engine Optimization) eller SEM (Search Engine Marketing).

Innhold – kvalitet og relevans

Innholdet bør være siktet på målgruppen og være av høy kvalitet for å sikre at brukeren finner ut av det de ønsker. En analyse av populære og relevante søkeord gjøres også på forhånd for å sikre at innholdet rangerer i søkemotorer og genererer trafikk.

Publiseringssystem / CMS (Content Management System)

Et godt CMS sørger for at eier av nettsiden enkelt kan redigere og oppdatere nettsiden. Videre så er et CMS dynamisk og fleksibelt slik at funksjonalitet, tema og design kan utvides ved hjelp av tredjepartsbiblioteker og egenutviklet kode.

Teknisk – hastighet og sikkerhet

Over 90% av brukere forsvinner om nettsiden laster lenger enn 2-3s. God hastighet er derfor særlig viktig og oppnås ved optimerte og smarte nettside løsninger samt raske og nærliggende servere. Sikkerhet er en stor tillitsfaktor. SSL som er standard teknologi for kryptering mellom nettside og bruker vil snart være obligatorisk for at nettsiden din skal rangere i Google søkemotor. For de som driver nettbutikk, så er SSL bl.a. pålagt av betalingsleverandører for å beskytte kundenes informasjon som kredittkortinfo f.ex.

Sense Of Style
www.senseofstyle.no
Vi har brukt WebNext som leverandør av vår webside og nettbutikk. Vi er meget fornøyd med jobben WebNext har gjort. De leverte tjenesten med konkurranse dyktig pris, hurtig, profesjonelt, høy kompetanse, meget god service og oppfølging. WebNext kan anbefales 🙂
Fet Bilverksted Lakk & Karosseri
www.fet-bilverksted.no
Fet Bilverksted Lakk & Karosseri er veldig fornøyd med hjemmesiden dere har utformet. Dere er kreative, løsningsorienterte og uansett hva vi ønsker så finner dere en bra løsning.
Furulunden.no
www.furulunden.no
Hagebloggen min furulunden.no har 10 års jubileum i januar 2020. Hva passet vel bedre og la dere gjøre den om fra blogspot til wordpress.org. Jeg er superfornøyd. Design og brukervennlighet er akkurat slik jeg har håpet at den skal være. Arbeidet er veldig godt utført.
Dugnadsmestern AS
@Tom Røhr - Daglig leder
Read More
Webnext er en solid og god støttespiller, som gir oss god og personlig service og oppfølging 24/7.
Previous
Next

Let's work together! 🤝

Kontakt oss for en helt gratis og uforpliktende samtale.

Vi har åpent nå  ⋅  Stenger 18:00
 • Mandag 08:00 - 18:00
 • Tirsdag 08:00 - 18:00
 • Onsdag 08:00 - 18:00
 • Torsdag 08:00 - 18:00
 • Fredag 08:00 - 18:00
 • Lørdag 08:00 - 18:00
 • Søndag 08:00 - 18:00

Mobilvennlig nettsider

Over 50% av all internett trafikk er via mobil og nettbrett. Det blir trolig mer og som en følge så må nettsteder være mobilvennlige for å nå ut til alle enheter.

Alle våre nettside løsninger er mobilvennlig - dette betyr at de er tilpasset til skjermstørrelser for mobil, nettbrett og PC.

Videre bruker nettsiden forskjellig bildestørrelser avhengig av skjermstørrelsen for å være sparsom med mobildataen til brukere.

Ikke bare skaper det bedre brukeropplevelse, men nettsiden rangerer også høyere i søkemotorer fordi Google, Bing og søkemotorer favoriserer mobilvennlige nettsider.

Synlighet i søkemotorer

90% Starter å søke etter leverandører på nettet. Alle våre nettside løsninger er optimert for organisk synlighet i søkemotorer ved hjelp av tekniske og organiske teknikker:
 • Organisk: Høyt kvalitetsinnhold med relevante og populære søkeord utarbeidet med forhåndsanalyse.
 • Teknisk: Strukturert HTML med Schema Markup - dette gjør at Google enkelt klarer å forstå innholdet.
 • Teknisk: Hastighet - under 2s lastetid.
 • Teknisk: sikkerhet - SSL kryptering.
Hvis du ønsker resultater utover hva dette gir, så kan du se hva SEO og markedsføring kan gjøre for deg.

Enkelt rediger nettsiden med WordPress

WordPress er vårt standard valg av CMS når vi utvikler nettside løsninger. Det er verdens mest populære CMS og det skyldes at det er fleksibelt, lettvekt og Open Source.

Med WordPress så får du som eier av nettsted, et eget kontrollpanel til nettsiden der du som administrator kan logge inn og gjøre endringer fra. Av endringer så kan du bl.a. legge til nye sider, innlegg og redigere statisk informasjon i header f.ex. WordPress tilbyr også et tredjepartsbibliotek som utvider funksjonalitet og design på nettsiden.

Våre nettside løsninger inkluderer WordPress sammen med Elementor Pro:
 • eget brukersystem: legg til flere kontoer av nettsiden, som f.ex. forfatter eller administrator
 • svært brukervennlig - systemet er enkelt å bruke å komme i gang med.
 • Rediger fra mobil: WordPress er mobilvennlig så du kan redigere fra mobil/nettbrett og PC.
 • plugin-bibliotek: Legg til ekstra funksjonalitet på nettsiden ved hjelp av et rikt plugin-bibliotek.
 • Elementor Pro: Et designverktøy som enkelt lar deg designe egne maler og komponenter.

Hastighet og sikkerhet

To svært viktig faktorer som spiller inn på brukervennlighet og konverteringssjanser er hastighetog sikkerhet. Nettsiden kan ikke bare være pen med god informasjon, den må også være rask og sikker.

Våre nettside løsninger er optimert for hastighet ved å bruke komprimeringsteknikker, optimal kode og caching.

Velger du å drifte nettsiden hos oss så får du bl.a. tilgang til support og du kan forvente under 2s lastetid med raske og nærliggende servere gjennom vår hostingpartner proisp.no samt SSL sikkerhet - SSL skaper også bedre rangering i søkemotorer og vil snart være obligatorisk for å kunne være synlig i søkemotorer i det hele tatt, dette er et kommende tiltak fra Google for å skape et tryggere internett.

Les mer om fordelene av vår drift og supportavtale.

Ofte stilte spørsmål

Vi kan utvikle det meste, for spesialtilpasset funksjonalitet så råder vi deg til å ta kontakt med oss.
Faktorer som avgjør prisen for en egenutviklet nettside er antall sider, funksjonalitet og design. La oss ta et eksempel med utgangspunkt i en profesjonell og mobilvennlig nettside med 6 sider, kontaktskjema, kart, innhold og analyseverktøy. En slik nettside vil ligge på rundt 6000kr. Likevel ønsker ofte kunder mer, som f.ex. bookingsystem eller interne systemer for ansatte. I slike tilfeller så blir prisen estimert etter et kundemøte hvor behov, ønsker og mål blir presentert.

Se også: Pakker og priser Få et gratis tilbud
Ja, gjennom vår norske hostingpartner proisp.no så kan vi tilby webhotell, domener og e-post. Når du bestiller disse tjenestene fra oss, så tar vi oss av all bestilling og oppsett, gjennom hostingleverandør. Våre driftsavtaler innebærer hosting hos proisp.no.
Vi tilbyr drift og supportavtaler til alle som kjøper nettløsninger fra oss. Med en drift og supportavtale så får du tilgang til support over telefon og e-post samt nettstedet blir driftet av oss slik at det alltid er tilgjengelig og feilfritt til enhver tid. Avtalen er svært gunstig å ha for mange bedrifter – man sparer tid og penger og unngår tap av trafikk på nettstedet. Avtalen inkluderer drift, support, webhotell, domene og e-postkontoer for bedriften og betales årlig (199,-/mnd).

Les mer: drift og support
For alle nettside løsninger vi leverer, så er opplæring gjennom videomøte inkludert slik at du enkelt kommer i gang med redigering av nettsiden. Nettsiden blir laget med WordPress CMS. Brukergrensesnittet er svært enkelt å bruke.
WordPress CMS er 100% gratis. Programvaren er utstyrt med en åpen kildekode lisens som gjør at du som eier av nettstedet fullt og helt eier nettsiden og kan modifisere den slik du ønsker selv.
Som en del av alle nettside løsninger vi leverer, så er Google Analytics analyseverktøy inkludert sammen med opplæring over videomøte for å enkelt komme i gang. Du kan følge med på trafikken over nettstedet ditt fra både mobil og PC. Google Analytics er en av verdens mest populære analyseverktøy for nettsteder og er også gratis.
Abobakr Dyani - daglig leder og webutvikler i webnext digitalbyrå

Abobakr Dyani

Daglig leder og utvikler
+47 40 47 85 93

Abobakr har lang erfaring med alt fra design og utvikling av nettsider og nettbutikker til SEO og markedsføring.

Let's work together!

Har du planer om ny nettside, nettbutikk eller behov for digital markedsføring? Kom i kontakt med oss så hjelper vi deg!
Send oss en forespørsel

Du kan også ringe oss for en helt gratis og uforpliktende samtale.

Vi har åpent nå  ⋅  Stenger 18:00
 • Mandag 08:00 - 18:00
 • Tirsdag 08:00 - 18:00
 • Onsdag 08:00 - 18:00
 • Torsdag 08:00 - 18:00
 • Fredag 08:00 - 18:00
 • Lørdag 08:00 - 18:00
 • Søndag 08:00 - 18:00

Lei oss som din konsulent for ditt prosjekt

La oss prate om dine mål og planer og komme frem til en løsning.
Vi kontakter deg etter 1-2 virkedager.

Se hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Ring meg opp

La oss ringe deg opp for en hyggelig og uforpliktende samtale om dine digitale planer.

Forespørselen er helt gratis og uforpliktende.

Vi ringer deg etter 1 - 2 virkedager.

Personvernserklæring

Få et gratis og uforpliktende tilbud ✍️

Få et gratis estimat på hva din nye nettside/nettbutikk koster.

Se hvordan vi behandler dine personopplysninger.