Prosjekter

Vokste seg ut av Visma Nettbutikk

Sense Of Style møbelbutikk hadde tidligere nettbutikk hos Visma men så behovet for skreddersydd nettbutikk da de ønsket flere funksjoner enn hva Visma kunne tilby.

Start prosjekt Les videre
Person surfer på nettbutikken senseofstyle.no

Om prosjektet

En stadig økende trend for handel i nettbutikk har gjort at flere butikker vil satse på nett. Sense Of Style er en av de som vil satse mer på e-handel, og startet reisen hos Visma, men så seg utvokst av ferdigløsningen da de ønsket en mer skreddersydd kundeopplevelse samt design og funksjonalitet for sin nettbutikk. I tillegg ble det utført SEO for å forbedre synlighet i søkeresultater.

Tjenester

Nettbutikk Serviceavtale SEO

Kunde: Sense Of Style AS

Sense of Style er en familiedrevet butikk som startet som showroom i 1997. De holder til på Ski storsenter og er en totalleverandør av høykvalitets interiør produkter til hjem og kontor.

Se nettsiden: senseofstyle.no
★★★★★
Vi har brukt WebNext som leverandør av vår webside og nettbutikk. Vi er meget fornøyd med jobben WebNext har gjort. De leverte tjenesten med konkurranse dyktig pris, hurtig, profesjonelt, høy kompetanse, meget god service og oppfølging. WebNext kan anbefales
Ramin Iranpour Sense Of Style AS

Utfordringer og ønsker

Sense Of Style ønsket bl.a. automatisk fraktberegning med Bring satser og automatisk bokføring mot Visma via WooCommerce. Samtidig skulle 1000+ produkter flyttes fra Visma som ikke hadde støtte for eksportering.

Sense Of Style Nettbutikk
Iphone 12 mockup for senseofstyle.no

Løsningen

Overføring av 1000+ produkter i Visma til WooCommerce

Visma hadde ikke støtte for eksportering av produktdata tilpasset WooCommerce formatet så vi måtte utvikle et eget skript som skraptet all produktdata fra frontend.

Automatisk bokføring av nettbutikk med IEX

Å gjøre manuell bokføring når man driver nettbutikk er sjeldent en god ide. Derfor satte vi opp en plugin som automatisk bokfører all aktivitet i nettbutikken i regnskapet. Dette sparer tid, penger og potensielle regnskapsfeil.

Bedre navigasjon og sidestruktur

Det ble vesentlig enklere å finne frem produkter og lignende produkter når produktene ble delt opp over flere kategorier samt underkategorier og tags.

Optimalisert for søkemotorer (SEO)

En forhåndsanalyse av søkeord, søkevolum samt konkurrende nettbutikker gjorde at vi kunne tilpasse nettbutikken enda bedre for relevant søkemotor trafikk gjennom tilpasset innhold samt teknisk SEO som hastighet og nettside størrelse.

Showcase

Webdesign mal på senseofstyle.no Webdesign mal på senseofstyle.no

Interessert eller spørsmål? Vi hører gjerne fra deg.

La oss ta en uformell prat om dine behov og planer. Vi kan gjøre en gratis evaluering av dagens nettside samt gi gratis tilbud på nytt løsningsforslag.

Kontakt oss