Nettside og webutvikling

Nettside løsninger som skaper resultater og kundetilfredstillhet

Det er mange fordeler for bedrifter å ha nettsider. De skaper vekst av kunder, salg og kan også forenkle flere kjedelige og manuelle oppgaver som igjen sparer tid og penger. Vi tilbyr både enkle og avanserte skreddersydde nettsider tilpasset deres behov.

kontakt oss Les videre

Du har en nettside, men konverterer den?

I dag så gjør de fleste seg et raskt Google søk for å finne nye leverandører eller relevant informasjon fra bedrifter. Forskjellen på gode og dårlige nettsider er at førstnevnte konverterer besøkende der sistnevnte mister disse potensielle konverteringer.

★★★★★
Hagebloggen min furulunden.no har 10 års jubileum i januar 2020. Hva passet vel bedre og la dere gjøre den om fra blogspot til wordpress.org. Jeg er superfornøyd. Design og brukervennlighet er akkurat slik jeg har håpet at den skal være. Arbeidet er veldig godt utført.
Mette Gry Larsen Furulunden.no - Norges største hageblogg

4 Steg for å skape resultater med nettsiden

 1. God strategi og klare mål for hva nettsiden skal oppnå

  Dette er første steget. Før vi starter et prosjekt legger vi en effektiv og god strategi for hvordan vi skal nå målene deres.

 2. God brukervennlighet og godt innhold

  Nettsiden må være optimalisert for brukervennlighet på alle områder som det tekniske, estetiske og navigasjonsmessige. Innholdet må også ha god kvalitet samt gi verdi til besøkende.

 3. En nøye og godt gjennomtenkt markedsføringsplan

  Nettsiden er lite verdt uten trafikk. Derfor er det viktig å ha en god og gjennomtenkt markedsføringsplan som vil skape relevant og kvalitetssikret trafikk.

 4. Brukervennlig grensesnitt for administrering av nettsiden

  Det må være enkelt og problemfritt for eier av nettsiden å administrere nettsiden og oppdatere innhold. For dette kan populære WordPress benyttes.

Interessert eller spørsmål? Vi hører gjerne fra deg.

La oss ta en uformell prat om dine behov og planer. Vi kan gjøre en gratis evaluering av dagens nettside samt gi gratis tilbud på nytt løsningsforslag.

Kontakt oss
Referanser

Et lite utvalg av tidligere prosjekter