Nettbutikk og e-handel

Moderne,skalerbare og profesjonelle nettbutikk løsninger

Har du planer om å starte nettbutikk eller kanskje trenger enn oppgradering på dagens løsning? Husk at en nettbutikk skal tilfredstille flere faktorer for å kunne vise seg effektiv som en salgskanal. Vi leverer enkle og skreddersydde skalerbare nettbutikk løsninger som tilfredstiller deres behov.

kontakt oss Les videre

Enkel eller skreddersydd nettbutikk?

Valget kommer ned til hva dine behov er. Driver du en startup og trenger noe enkelt for å komme i gang? Da anbefaler vi Shopify. Med Shopify, så kan vi sette opp nettbutikken relativt fort samt du får plattform, server og alt på samme sted. Driver du en større butikk eller har behov for noe mer skreddersydd, så bruker vi WooCommerce. Med WooCommerce kan vi tilpasse nettbutikken akkurat slik du trenger.

★★★★★
Vi har brukt WebNext som leverandør av vår webside og nettbutikk. Vi er meget fornøyd med jobben WebNext har gjort. De leverte tjenesten med konkurranse dyktig pris, hurtig, profesjonelt, høy kompetanse, meget god service og oppfølging. WebNext kan anbefales
Ramin Iranpour Sense Of Style AS

4 Steg for å lykkes med nettbutikken

 1. God strategi og klare mål for hva nettbutikken skal oppnå

  Dette er første steget. Før vi starter et prosjekt legger vi en effektiv og god strategi for hvordan vi skal nå målene deres.

 2. God brukervennlighet og godt innhold

  Nettbutikken må være optimalisert for brukervennlighet på alle områder som det tekniske, estetiske og navigasjonsmessige. Innholdet må også ha god kvalitet samt gi verdi til besøkende.

 3. En nøye og godt gjennomtenkt markedsføringsplan

  Nettbutikken selger lite uten trafikk. Derfor er det viktig å ha en god og gjennomtenkt markedsføringsplan som vil skape relevant og kvalitetssikret trafikk.

 4. Brukervennlig grensesnitt for administrering av nettbutikk

  Det må være enkelt og problemfritt for eier av nettsiden å administrere nettsiden og oppdatere innhold. For dette kan populære WooCommerce og Shopify benyttes.

Interessert eller spørsmål? Vi hører gjerne fra deg.

La oss ta en uformell prat om dine behov og planer. Vi kan gjøre en gratis evaluering av dagens nettside samt gi gratis tilbud på nytt løsningsforslag.

Kontakt oss
Referanser

Et lite utvalg av tidligere prosjekter