Prosjekter

På tide med oppgradering for norges største hageblogg

En hageblogg som inspirerer tusenvis av over gjennomsnittlig hageinteresserte rundt om i Norge trengte oppgradering samt ny CMS for mer frihet.

Start prosjekt Les videre
Referanse - Furulunden.no, norges største hageblogg

Om prosjektet

Mette Gry Larsen, bloggeren bak hagebloggen furulunden.no blogger ganske aktivt og trenger dermed solide verktøy for å gjøre bloggingen mest problemfri. Etter å ha vært fast bruker av Bloggplattformen Blogger av Google så Mette mer mot populære Wordpress publiseringssplattform for større frihet rundt funksjoner og design.

Tjenester

Nettside Overføring av innhold

Kunde: Furulunden.no

Furulunden.no er norges nest største hageblogg som drives av hageentusiasten Mette Gry Larsen fra Kråkerøy. På furulunden.no får du se bilder og skriblerier om hagetips, hagediller, hageopplevelser i egen og andres hager, hagedesign, hagestruktur, plantesammensetninger m.m.

Se nettsiden: furulunden.no
★★★★★
Hagebloggen min furulunden.no har 10 års jubileum i januar 2020. Hva passet vel bedre og la dere gjøre den om fra blogspot til wordpress.org. Jeg er superfornøyd. Design og brukervennlighet er akkurat slik jeg har håpet at den skal være. Arbeidet er veldig godt utført.
Mette Gry Larsen Furulunden.no - Norges største hageblogg

Utfordringer og ønsker

Mette ønsket et nytt og cleant design for sin nye blogg samt beholde samme innhold, innholdsstruktur og metadata for SEO. Utfordringen ble å automatisere hele prosessen så overeføringen gikk fortest mulig.

Wireframe av furulunden.no
Referanse - mittditt.no - Fra ide til ny unik tjeneste på nett

Løsningen

Over 1000+ innlegg og 4500+ bilder fra Blogger.com til WordPress overført

Overføring av data samt replikering av innholdstruktur ble gjort ved å først importere all data i bulk for å deretter bli organisert med egenutviklet skript i WordPress kommandoverktøy WP-CLI.

Nytt, cleant og mer forfriskende design

Hagebloggen fikk en total overhaling på designet. Nye designet er mer tilpasset temaet til hagebloggen og gir en mer moderne look.

Enkel å dele innlegg i sosiale medier

En enkel og interaktiv modul ble satt under innlegg for å gjøre det enkelt for lesere å dele innlegget i sosiale medier.

Optimalisert for søkemotorer (SEO)

Bloggen ble utviklet for å være slank og lynrask slik at søkemotorer favoriserer den i søkeresultater.

Showcase

Referanse - Furulunden.no - Bilde av mal på nettsiden Referanse - Furulunden.no - Bilde av mal på nettsiden

Interessert eller spørsmål? Vi hører gjerne fra deg.

La oss ta en uformell prat om dine behov og planer. Vi kan gjøre en gratis evaluering av dagens nettside samt gi gratis tilbud på nytt løsningsforslag.

Kontakt oss