Prosjekter

Ny og endelig mobilvennlig nettside for Nittedal Rørlegger Bedrift AS

Det hadde gått flere år siden Nittedal Rørlegger Bedrift AS oppgraderte nettsiden sin og de ønsket nå å hevde seg bedre i markedet ved å oppgradere nettsiden til en mer moderne løsning.

Start prosjekt Les videre
Mockup av nittedalror.no

Om prosjektet

Før vi var i kontakt med Nittedal Rørlegger Bedrift AS, hadde de ikke oppgradert nettsiden på flere år. Siden denne tid har det skjedd en del ting på teknologi fronten, som blant annet økte bruken av mobilen for nettsurfing. I tillegg hadde nettsiden behov for et redesign til en mer moderne look.

Tjenester

Nettside Redesign

Kunde: Nittedal Rørleggerbedrift AS

Nittedal Rørleggerbedrift AS er en bedrift med god fagkunnskap, og er din totalleverandør innen rørleggertjenester. Videre har bedriften god kompetanse med ansatt fagskole-ingeniør og rørleggermester. Behov for rørleggertjenester? Da er Nittedal Rørleggerbedrift et trygt valg.

Se nettsiden: nittedalror.no
★★★★★
Vi har brukt WebNext som leverandør av vår webside og nettbutikk. Vi er meget fornøyd med jobben WebNext har gjort. De leverte tjenesten med konkurranse dyktig pris, hurtig, profesjonelt, høy kompetanse, meget god service og oppfølging. WebNext kan anbefales
Ramin Iranpour Sense Of Style AS

Utfordringer og ønsker

Blant ønskene til Nittedal Rørlegger Bedrift AS var et skjema kunder enkelt kunne fylle ut for å få et prisestimat raskt. De ønsket også å ha en portefølje funksjon som tillot de å laste opp nye showcaser for visning på. Videre ønsket de å tilpasse nettsiden for mobil og nettbrett samt en et mer moderne design.

Piper og tanker
Mockup av nittedalror.no

Løsningen

Fra utdatert design til et mer moderne og aktuelt design

Nettsiden fikk en total overhaling i form av design. Nye designet fremhever bransjen og merkesvaren tydeligere samt gjør det enkelt for besøkende å navigere nettsiden.

Tilpasset for mobil og nettbrett

Endelig kan besøkende og kunder enkelt brukte nettsiden på mobil og nettbrett også. Ikke bare er det mer brukervennlig, men Google og andre søkemotorer vil også legge nettsiden høyere opp i søkeresultater fordi nettsiden er mer brukervennlig så en win win case alt i alt.

Enkelt for kunder å få et raskt prisestimat

Kunder kan nå enkelt få prisestimat på prosjekter enkelt og raskt via et tilpasset skjema.

Showcase

Bilde av nettsiden NIttedal Rørlegger Bedrift AS Bilde av nettsiden NIttedal Rørlegger Bedrift AS

Interessert eller spørsmål? Vi hører gjerne fra deg.

La oss ta en uformell prat om dine behov og planer. Vi kan gjøre en gratis evaluering av dagens nettside samt gi gratis tilbud på nytt løsningsforslag.

Kontakt oss