Prosjekter

Fra ide til tjeneste på nett

Det er fremdeles mye folk liker å gjøre på gammeldagse måten, som gratulering av gratulanter blant annet. Dette har 100% AS gjort en tjeneste av ved å gjøre det mulig å bestille personlige budstikker til gratulanter.

Start prosjekt Les videre
Bilde LoL

Om prosjektet

100% AS lagde tidligere i 2008 en lignende tjeneste for brullypsarrangører. Man bestilte invitasjoner og taler som kom i budstikker. Nettsiden fikk god respons og nå ønsket 100% AS å utvikle en lignende tjeneste bare for gratulanter, men denne gangen skulle tjenesten være tilgjengelig på mobil og integreres i en moderne nettbutikk.

Tjenester

Skreddersydd nettbutikk Skreddersydd nettside

Kunde: 100% AS

100% AS utvikler forbruksprodukter som brukes daglig, kan lette hverdagen, og som også gjør høytider annerledes og overraskende.

Se nettsiden: mittditt.no
★★★★★
Vi har brukt WebNext som leverandør av vår webside og nettbutikk. Vi er meget fornøyd med jobben WebNext har gjort. De leverte tjenesten med konkurranse dyktig pris, hurtig, profesjonelt, høy kompetanse, meget god service og oppfølging. WebNext kan anbefales
Ramin Iranpour Sense Of Style AS

Utfordringer og ønsker

100%AS ønsket å gjøre det mulig for brukere å lage gratulasjonskort på mobil og enkelt sjekke ut med moderne betalingssløsninger som Vipps. Noe av utfordringene med prosjektet var å gjøre det så enkelt som mulig for brukere å redigere gratulasjonskort på mobil og gjøre konvertere gratulasjonskort til PDF ark.

Sense Of Style Nettbutikk

Løsningen

Brukervennlig redigering på mobil og nettbrett

For å tilpasse redigeringsverktøyet for mobil, så valgte vi å gjemme flere redigeringsvalg i dropdown elementer og vise de viktigste valgene åpent frem.

Enkel betaling med Vipps og kredittkort

Kundene kan nå enkelt betale med Vipps eller mer tradisjonelle metoden, kredittkort.

Eget admin grensesnitt for opplastning av nye grafikkelementer

Administrator har eget skreddersydd grensesnitt for enkel opplastning av nye grafikkelementer som kan brukes på gratulasjonskort.

Unngå tap av arbeid med autosave og kladder

For å unngå tap av arbeid på gratulasjonskort, ble det utviklet funksjonalitet som automatisk lagret arbeidet for hver endring og deretter lagde kladder som enkelt kunne gjenopprettes.

Optimalisert for søkemotorer (SEO)

Nettbutikken ble optimalisert for sikkerhet, hastighet og størrelse som gir god belønning i søkeresultater for søkemotorer. Videre utarbeidet vi innhold på en strategisk måte ved å gjennomføre en søkeordsanalyse på forhånd.

Interessert eller spørsmål? Vi hører gjerne fra deg.

La oss ta en uformell prat om dine behov og planer. Vi kan gjøre en gratis evaluering av dagens nettside samt gi gratis tilbud på nytt løsningsforslag.

Kontakt oss