Referanser

Norges Biloppsamlers Forening

Nettside

Intranett

WordPress

API finndel.no

Mobilvennlig

Kort om NBF

Norges Biloppsamleres Forening (NBF) ble etablert i 1980 og har 69 medlemsbedrifter. Medlemsbedriftene tar i mot og behandler 80% av innleverte bilvrak årlig. medlemsbedriftene driver mottak og miljøsanering av bilvrak, profesjonell demontering av skadebiler og salg av brukt bildeler til verksteder og privatpersoner.

Utfordringer og ønsker

0 %
av alle bilvrak i Norge blir behandlet av NBF.
0
Medlemsbedrifter.

Med tanke på store mengden av bilvrak NBF behandler og tar imot så blir det en del papirarbeid. Ved å digitalisere prosessen så  oppnår de mange fordeler som økt effektivitet, bedre sikkerhetskopiering og kostnadsbesparelser. 

Utfordringen ble å gjøre prosessen så smidig som mulig samtidig som å tillate administratorer konfigurere og oppdatere systemet.

Resultatet vi leverte

Vi designet og utviklet et brukervenlig front-end brukersystem og kontrollpanel som lot adminstratorer konfigurere og oppdatere skjemasystemet. Videre gjorde vi skjemaprosessen så enkel som mulig ved å hente ekstern data om biler automatisk.

Web mockup av nbfskadebil.no
Løsningen er mobilvennlig slik at de kan jobbe fra både PC, tablet og mobil.
Automatisk skjemautfylling med finndel.no API

For enklere skjemautfylling så integrerte vi finndel.no API'et som har informasjon om registrerte biler i norge til å automatisk fylle ut relevante felter. Ikke bare er det raskere men det reduserer informasjonsfeil også.

Fleksibelt brukersystem

Med WordPress kan vi enkelt la ansatte logge inn som forskjellig roller og utføre rollebaserte oppgaver. Dette passer bra for NBF der det var behov for administratorer og vanlig brukere.

Jobb fra pc, tablet og mobil

Løsningen er mobilvennlig slik at de kan jobbe fra både pc, tablet og mobil. Dette er stor fordel siden fleste i dag er hyppig brukere av mobil.

Få et gratis og uforpliktende tilbud ✍️

Få et gratis estimat på hva din nye nettside/nettbutikk koster.

Se hvordan vi behandler dine personopplysninger.