SEO og markedsføring

La oss hjelpe deg med markedsføringen - vi tilbyr både SEO/SEM og markedsføring gjennom i sosiale medier
Abobakr Dyani - daglig leder og webutvikler i webnext digitalbyrå

Abobakr Dyani

Daglig leder og utvikler
+47 40 47 85 93

Abobakr har lang erfaring med alt fra design og utvikling av nettsider og nettbutikker til SEO og markedsføring.
Abobakr Dyani - daglig leder og webutvikler i webnext digitalbyrå

Abobakr Dyani

Daglig leder og utvikler
+47 40 47 85 93

Abobakr har lang erfaring med alt fra design og utvikling av nettsider og nettbutikker til SEO og markedsføring.

Hva er SEO og hvordan hjelper det min bedrift?

Du har kanskje hørt ordet før i forbindelse med digital markedsføring, men hva betyr det? SEO er kort for Search Engine Optimization og er en teknikk for å rangere nettsider høyere i søkemotorer for å øke organisk trafikk. Dette er annerledes fra SEM (Search Engine Marketing) som tar for seg betalt annonsering i søkemotorer.

Visste du at av alle søkemotorer som Bing, Yahoo og Google så står Google alene for over 90% av all søketrafikk?

SEO (Search Engine Optimization):

SEO, også kalt søkemotoroptimalisering på norsk, er en måte å øke organisk trafikk fra søkemotorer til nettsider på. For å rangere godt i organiske søkeresultater, så må man tilfredsstille algoritmen søkemotorer bruker for å rangere nettsider på best mulig måte. Dette oppnås med å kvalitetssikre grener innen SEO som teknisk SEO, baklenker og innhold. 

SEM (Search Engine Marketing):

SEM, også kalt søkemotormarkedsføring på norsk, er betalt annonsering i søkemotorer. Man oppnår gode resultater med SEM ved å gjøre god analyse av nøkkelord i tillegg til A/B testing, budstrategier og teknisk optimerte landingssider. SEM har også flere virkemåter enn bare trafikk til nettsiden. Det kan bl.a. brukes for merkevarebevissthet eller direkte kontakt med nye kunder med Call Only Ads som nylig ble introdusert i Google Ads som ny annonseringsmåte.

Burde jeg gå for SEO, SEM eller begge?

Det kommer an på hva du er ute etter. Planlegger du å selge samme tjeneste/produkt over lengre tid, så er SEO et bedre alternativ. Dette skyldes at SEO krever langsiktig arbeid som høyt kvalitetsikret innhold og opparbeidelse av baklenker av god relevans og kvalitet. Har du derimot en unik og tidsbegrenset kampanje for din bedrift, så er SEM et bedre alternativ, fordi SEM gir verdifull og umiddelbar trafikk på dagen.

Markedsføring i sosiale medier

Annonsering i sosiale medier har blitt svært lukrativt siden de tilbyr store brukerbaser. Facebook toppet over 2 milliarder brukere i 2017, det er over hele 30% av verdens befolkning. Fleste sosiale medier tilbyr gode annonseplattformer så man kan gjøre effektiv resultatmåling og analyse for bedring av kampanjer.

Vi vet at det kan være skummelt å binde seg til lange avtaler, vi tilbyr derfor et prøvesamarbeid hvor du kan gjøre deg trygg på at investeringen gir avkastning. Sammen legger vi en strategi som følges opp over 3 måneder. Vi måler effekten på avtalte søkeord og gir deg en rapport som henviser til avtalte nøkkeltall når det nærmer seg slutten av prøvesamarbeidet.

Ta kontakt med oss om dine markedsføringsmål i dag
Sense Of Style
www.senseofstyle.no
Read More
Vi har brukt WebNext som leverandør av vår webside og nettbutikk. Vi er meget fornøyd med jobben WebNext har gjort. De leverte tjenesten med konkurranse dyktig pris, hurtig, profesjonelt, høy kompetanse, meget god service og oppfølging. WebNext kan anbefales 🙂
Fet Bilverksted Lakk & Karosseri
www.fet-bilverksted.no
Read More
Fet Bilverksted Lakk & Karosseri er veldig fornøyd med hjemmesiden dere har utformet. Dere er kreative, løsningsorienterte og uansett hva vi ønsker så finner dere en bra løsning.
Furulunden.no
www.furulunden.no
Read More
Hagebloggen min furulunden.no har 10 års jubileum i januar 2020. Hva passet vel bedre og la dere gjøre den om fra blogspot til wordpress.org. Jeg er superfornøyd. Design og brukervennlighet er akkurat slik jeg har håpet at den skal være. Arbeidet er veldig godt utført.
Dugnadsmestern AS
@Tom Røhr - Daglig leder
Read More
Webnext er en solid og god støttespiller, som gir oss god og personlig service og oppfølging 24/7.
Previous
Next

Betalt annonsering (SEM)

Få øyeblikkelig resultater med betalt annonsering, vi har lang erfaring med betalt annonsering i Google Ads. Før vi går i gang, så gjør vi analyse av relevante og populære søkeord med Google Søkeordplanlegger som gir oss søkevolum for fraser og ord. Etter analyse fasen, så utarbeider vi annonser som passer best for din kampanje.

Om din bedrift leverer tjenester som folk typisk bestiller øyeblikkelig, som f.ex. rørlegger for lekkasje, så kan ofte en Call Only annonse lønne seg. Annonsetyper varierer ut i fra behov, og ofte tester vi med flere forskjellig varianter for å se hvilken som gir best resultater, dette kalles A/B testing og hjelper oss å bruke budsjettet på en mer effektiv måte.

Få organisk trafikk med effektiv SEO

La oss hjelpe deg til topps i søkemotorverden! De fleste nettsider vil i dag ha god utnyttelse av effektiv SEO siden de fleste av oss i dag bruker søkemotorer for det meste. Effektiv SEO krever langsiktig arbeid i flere felter.

Når vi jobber med SEO, så er det anbefalt at vi produserer innholdet fra bunn. Innholdet vil være strategisk gjennomtenkt ut i fra analyse ift. relevante søkeord og konkurranse i lignende markedet. I tillegg så utvikler vi nettstedet selv for å opprettholde god teknisk status ovenfor søkemotorer. Videre så arbeides det med unike og relevante baklenker slik at domene autoriteten bygges opp samt en rekke andre elementer som har betydning for gode resultater.

Let's work together!

Har du planer om ny nettside, nettbutikk eller behov for digital markedsføring? Kom i kontakt med oss så hjelper vi deg!
Send oss en forespørsel

Du kan også ringe oss for en helt gratis og uforpliktende samtale.

Vi har åpent nå  ⋅  Stenger 18:00
  • Mandag 08:00 - 18:00
  • Tirsdag 08:00 - 18:00
  • Onsdag 08:00 - 18:00
  • Torsdag 08:00 - 18:00
  • Fredag 08:00 - 18:00
  • Lørdag 08:00 - 18:00
  • Søndag 08:00 - 18:00

Lei oss som din konsulent for ditt prosjekt

La oss prate om dine mål og planer og komme frem til en løsning.
Vi kontakter deg etter 1-2 virkedager.

Se hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Ring meg opp

La oss ringe deg opp for en hyggelig og uforpliktende samtale om dine digitale planer.

Forespørselen er helt gratis og uforpliktende.

Vi ringer deg etter 1 - 2 virkedager.

Personvernserklæring

Få et gratis og uforpliktende tilbud ✍️

Få et gratis estimat på hva din nye nettside/nettbutikk koster.

Se hvordan vi behandler dine personopplysninger.