E-handel og nettbutikk

Start ditt nettbutikkeventyr hos oss - vi har bygd flere suksessfulle nettbutikker.
Ute etter en fastpris?
Se pakker og priser for nettbutikker
Abobakr Dyani - daglig leder og webutvikler i webnext digitalbyrå

Abobakr Dyani

Daglig leder og utvikler
+47 40 47 85 93

Abobakr har lang erfaring med alt fra design og utvikling av nettsider og nettbutikker til SEO og markedsføring.
Abobakr Dyani - daglig leder og webutvikler i webnext digitalbyrå

Abobakr Dyani

Daglig leder og utvikler
+47 40 47 85 93

Abobakr har lang erfaring med alt fra design og utvikling av nettsider og nettbutikker til SEO og markedsføring.

Nettbutikker som skalerer, øker salg og merkevarebevissthet

Det stilles i dag flere krav for å kunne selge godt med nettbutikk. Blant disse kravene er god brukeropplevelse, rimelig betalingssløsninger og god synlighet. Eier av butikken må også enkelt kunne administrere nettbutikken– kanskje er det også behov for integrering mot tredjepartsutvidelser som regnskap- eller CRM systemer for bedre flyt i systemet.

woocommerce and wordpress stack

WooCommerce Nettbutikk = Fleksibelt, kraftig og skalerbart

Vi bruker populære WooCommerce med WordPress CMS for nettbutikkløsninger. Denne kombinasjonen gjør det mulig å skreddersy nettbutikken akkurat slik kunden ønsker.

Hvordan lykkes man med nettbutikk?

Et godt budsjett for markedsføring og høy etterspørsel er selvfølgelig viktig og fundementalt, men nettbutikken må også være i stand til å konvertere besøkende til kunder. For å få til dette så må nettbutikken være profesjonell på alle flater – design, brukervennlighet, betalingsmetoder og teknisk som hastighet og sikkerhet.

Design og brukervennlighet (UX – User Experience / UI – User Interface)

For at nettbutikken skal være enkel å bruke samt skape tillit og salg, så må designet være profesjonelt, moderne og tilpasset bedriftsprofilen slik at brukeren kjenner igjen merkevaren og inspirer brukeren til å kjøpe. Brukervennlighet er et generelt begrep innen IT, i webdesign sammenheng så betyr dette at designet skal være lettfattelig og oppfordre til ønsket bruker-handling.

Mobilvennlighet

Nettbutikken må være tilpasset skjermstørrelser som mobil, nettbrett og PC. Dette kalles responsivt design og er særlig viktig i dag med tanke på at over halvparten av all internett trafikk er via mobil.

Markedsføring og synlighet

En profesjonell nettbutikk er lite verdt uten kvalitetstrafikk, derfor er markedsføring helt essensielt for å kunne oppnå konverteringer og oppnå forretningsmål. Effektiv markedsføring for nettbutikker er annonsering i sosiale medier og søkemotorer samt SEO.

Innhold – kvalitet og relevans

Innholdet bør være siktet på målgruppen og være av høy kvalitet for å sikre at brukeren finner ut av det de ønsker. En analyse av populære og relevante søkeord gjøres også på forhånd for å sikre at innholdet rangerer i søkemotorer og genererer trafikk.

E-handelsplattform / CMS (Content Management System)

Et godt CMS sørger for at eier av nettbutikken enkelt kan administrere nettbutikken og se hvordan den presterer gjennom analyseverktøy. Videre så er et CMS dynamisk og fleksibelt slik at funksjonalitet, tema og design kan utvides ved hjelp av tredjepartsbiblioteker og egenutviklet kode.

Teknisk – hastighet og sikkerhet

Over 90% av brukere forsvinner om nettbutikken laster lenger enn 2-3s. God hastighet er derfor særlig viktig og oppnås ved optimerte og smarte nettbutikk løsninger samt raske og nærliggende servere.

Innen e-handel så er sikkerhet spesielt viktig, dette skyldes at kunden utveksler sensitiv informasjon som kredittkortinfo og brukerinfo. Med SSL sikkerhet så er forbindelsen mellom bruker og nettsted kryptert. Dette er kravpålagt av betalingsleverandører og gir også fordeler som økt rangering i søkemotorer.

Integrasjoner mot tredjepartsapplikasjoner

Flere nettbutikker har behov for å koble seg opp mot eksterne tjenester som regnskapssystemer, CRM-systemer og andre tjenester som har behov for data fra nettbutikken. Dette sørger for god dataflyt i økosystemet og sparer også nettbutikk eiere for tid og arbeid. WooCommerce og WordPress er en av verdens mest brukte systemer for netthandel og støtter de fleste eksterne tjenester som Visma, HubSpot, Tripletex og mange flere. 

Sense Of Style
www.senseofstyle.no
Read More
Vi har brukt WebNext som leverandør av vår webside og nettbutikk. Vi er meget fornøyd med jobben WebNext har gjort. De leverte tjenesten med konkurranse dyktig pris, hurtig, profesjonelt, høy kompetanse, meget god service og oppfølging. WebNext kan anbefales 🙂
Fet Bilverksted Lakk & Karosseri
www.fet-bilverksted.no
Read More
Fet Bilverksted Lakk & Karosseri er veldig fornøyd med hjemmesiden dere har utformet. Dere er kreative, løsningsorienterte og uansett hva vi ønsker så finner dere en bra løsning.
Furulunden.no
www.furulunden.no
Read More
Hagebloggen min furulunden.no har 10 års jubileum i januar 2020. Hva passet vel bedre og la dere gjøre den om fra blogspot til wordpress.org. Jeg er superfornøyd. Design og brukervennlighet er akkurat slik jeg har håpet at den skal være. Arbeidet er veldig godt utført.
Dugnadsmestern AS
@Tom Røhr - Daglig leder
Read More
Webnext er en solid og god støttespiller, som gir oss god og personlig service og oppfølging 24/7.
Previous
Next

Integrasjoner vi støtter

Integrasjoner for flyt i systemet

Det lønner seg ofte for nettbutikker å integrere seg mot tredjepartsapplikasjoner for bedre flyt i systemet. Typiske integrasjoner er regnskap, CRM, sosiale medier og analyseverktøy.

Vi kan integrere det meste for nettbutikker; bl.a. Visma Eaccounting, Tripletex, Poweroffice Go, Hubspot og andre populære integrasjoner. Om du ikke ser din ønskede integrasjon her, så kan vi uansett hjelpe deg med det.

Moderne betalingsmetoder

Moderne betalingsmetoder som sørger for rask og enkel utsjekking. Blant annet norske Vipps fra Dnb, har vist seg å svært effektiv for salg i nettbutikk grunnet dens enkle virkemåte.

Vi kan tilby Vipps, kredittkort som Visa/Mastercard og faktura som Klarna (eller andre leverandører) som betalingsmetoder i nettbutikk.

Mobilvennlig nettbutikk

Over 50% av all internett trafikk er via mobil og nettbrett. Det blir trolig mer og som en følge så må nettsteder være mobilvennlige for å nå ut til alle enheter.

Alle våre nettside løsninger er mobilvennlig - dette betyr at de er tilpasset til skjermstørrelser for mobil, nettbrett og PC.

Videre bruker nettsiden forskjellig bildestørrelser avhengig av skjermstørrelsen for å være sparsom med mobildataen til brukere.

Ikke bare skaper det bedre brukeropplevelse, men nettbutikken rangerer også høyere i søkemotorer fordi Google, Bing og søkemotorer favoriserer mobilvennlige nettsider.

Synlighet i søkemotorer

Synlighet i søkemotorer er en stor kilde til trafikk for nettbutikker. Alle våre nettbutikk løsninger er optimert for organisk synlighet i søkemotorer ved hjelp av tekniske og organiske teknikker:
 • Organisk: Høyt kvalitetsinnhold med relevante og populære søkeord utarbeidet med forhåndsanalyse.
 • Teknisk: Strukturert HTML med Schema Markup - dette gjør at Google enkelt klarer å forstå innholdet.
 • Teknisk: Hastighet - under 2s lastetid.
 • Teknisk: sikkerhet - SSL kryptering.
Hvis du ønsker resultater utover hva dette gir, så kan du se hva SEO og markedsføring kan gjøre for deg.

Enkelt administrer nettbutikken med WordPress og WooCommerce

WordPress og WooCommerce er vårt standard valg av CMS når vi utvikler nettbutikk løsninger. WordPress er verdens mest populære CMS og det skyldes at det er fleksibelt, lettvekt og Open Source. WooCommerce er offisielle e-handelsutvidelsen for WordPress og er også Open Source og svært godt brukt blant andre nettbutikker.

Med dette systemet får du tilgang til et kontrollpanel som administrator, der du kan legge til produkter, se hvordan nettbutikken presterer ved hjelp av analyseverktøy og masse mer.

Våre nettbutikk løsninger inkluderer WordPress sammen med WooCommerce og Elementor Pro:
 • WooCommerce: Et kraftig og fleksibelt e-handelssystem som lar deg som nettbutikk selge og skalere.
 • eget brukersystem: legg til flere kontoer av nettsiden, som f.ex. forfatter eller administrator
 • svært brukervennlig - systemet er enkelt å bruke å komme i gang med.
 • Rediger fra mobil: WordPress er mobilvennlig så du kan redigere fra mobil/nettbrett og PC.
 • plugin-bibliotek: Legg til ekstra funksjonalitet på nettsiden ved hjelp av et rikt plugin-bibliotek.
 • Elementor Pro: Et designverktøy som enkelt lar deg designe egne maler og komponenter.

Hastighet og sikkerhet

To svært viktig faktorer som spiller inn på brukervennlighet og konverteringssjanser er hastighet og sikkerhet. Spesielt innen e-handel så er hastighet og sikkerhet svært viktig.

Våre nettbutikk løsninger er optimert for hastighet ved å bruke komprimeringsteknikker, optimal kode og caching.

Velger du å drifte nettbutikken hos oss så får du bl.a. tilgang til support og du kan forvente under 2s lastetid med raske og nærliggende servere gjennom vår hostingpartner proisp.no samt SSL sikkerhet - SSL skaper også bedre rangering i søkemotorer og vil snart være obligatorisk for å kunne være synlig i søkemotorer i det hele tatt, dette er et kommende tiltak fra Google for å skape et tryggere internett.

Les mer om fordelene av vår drift og supportavtale.

Ofte stilte spørsmål

Faktorer som avgjør prisen for en egenutviklet nettbutikk er antall sider, funksjonalitet og design. En minimal nettbutikk med alle nettbutikk nødvendig maler, moderne betalingsmetoder (Vipps, kredittkort og faktura) samt teknisk SEO ligger på rundt 12 000kr. Mål og behov varierer fra kunde til kunde, derfor anbefaler vi at du tar kontakt med oss for å finne ut av løsning og pris.

Se også: Pakker og priser Få et gratis tilbud
Vi kan utvikle det meste, for spesialtilpasset funksjonalitet så råder vi deg til å ta kontakt med oss.
Ja, gjennom vår norske hostingpartner proisp.no så kan vi tilby webhotell, domener og e-post. Når du bestiller disse tjenestene fra oss, så tar vi oss av all bestilling og oppsett, gjennom hostingleverandør. Våre driftsavtaler innebærer hosting hos proisp.no.
Vi tilbyr drift og supportavtaler til alle som kjøper nettløsninger fra oss. Med en drift og supportavtale så får du tilgang til support over telefon og e-post samt nettstedet blir driftet av oss slik at det alltid er tilgjengelig og feilfritt til enhver tid. Avtalen er svært gunstig å ha for mange bedrifter – man sparer tid og penger og unngår tap av trafikk på nettstedet. Avtalen inkluderer drift, support, webhotell, domene og e-postkontoer for bedriften og betales årlig (199,-/mnd).

Les mer: drift og support
For alle nettbutikk løsninger vi leverer, så er opplæringstimer gjennom videomøte inkludert slik at du enkelt kommer i gang med nettbutikken. Nettbutikken blir laget med WordPress CMS og WooCommerce. e-handel-plugin. Systemet har et brukervennlig grensesnitt.
WordPress CMS og WooCommerce e-handel-plugin er 100% gratis. Programvaren WordPress CMS og WooCmmerce er utstyrt med en åpen kildekode lisens som gjør at du som eier av nettstedet fullt og helt eier nettsiden og kan modifisere den slik du ønsker selv.
WooCommerce kommer med et eget analyseverktøy spesifikt for nettbutikken. Dette gjør det enkelt å følge med på trafikk og trender. Som en del av alle nettside løsninger vi leverer, så er også gratis analyseverktøyet Google Analytics inkludert i tilegg til opplæring over videomøte for å enkelt komme i gang. Du kan følge med på trafikken over nettstedet ditt fra både mobil og PC. Google Analytics er en av verdens mest populære analyseverktøy for nettsteder og er også gratis.
Abobakr Dyani - daglig leder og webutvikler i webnext digitalbyrå

Abobakr Dyani

Daglig leder og utvikler
+47 40 47 85 93

Abobakr har lang erfaring med alt fra design og utvikling av nettsider og nettbutikker til SEO og markedsføring.

Let's work together!

Har du planer om ny nettside, nettbutikk eller behov for digital markedsføring? Kom i kontakt med oss så hjelper vi deg!
Send oss en forespørsel

Du kan også ringe oss for en helt gratis og uforpliktende samtale.

Vi har åpent nå  ⋅  Stenger 18:00
 • Mandag 08:00 - 18:00
 • Tirsdag 08:00 - 18:00
 • Onsdag 08:00 - 18:00
 • Torsdag 08:00 - 18:00
 • Fredag 08:00 - 18:00
 • Lørdag 08:00 - 18:00
 • Søndag 08:00 - 18:00

Lei oss som din konsulent for ditt prosjekt

La oss prate om dine mål og planer og komme frem til en løsning.
Vi kontakter deg etter 1-2 virkedager.

Se hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Ring meg opp

La oss ringe deg opp for en hyggelig og uforpliktende samtale om dine digitale planer.

Forespørselen er helt gratis og uforpliktende.

Vi ringer deg etter 1 - 2 virkedager.

Personvernserklæring

Få et gratis og uforpliktende tilbud ✍️

Få et gratis estimat på hva din nye nettside/nettbutikk koster.

Se hvordan vi behandler dine personopplysninger.