Nettbutikk og E-handel

Start ditt nettbutikkeventyr hos oss - vi har bygd flere suksessfulle nettbutikker.

Abobakr Dyani - daglig leder og webutvikler i webnext digitalbyrå

Abobakr Dyani

Daglig leder og utvikler
+47 40 47 85 93

Abobakr har lang erfaring med alt fra design og utvikling av nettsider og nettbutikker til SEO og markedsføring.
"Fet Bilverksted Lakk & Karosseri er veldig fornøyd med hjemmesiden dere har utformet. Dere er kreative, løsningsorienterte og uansett hva vi ønsker så finner dere en bra løsning."
Jeanette F Østvold
Daglig leder, NBF

Nettbutikker som hjelper deg å selge og skalere

Det stilles i dag flere krav for å kunne selge godt med nettbutikk. Blant disse kravene er god brukeropplevelse, rimelig betalingssløsninger og god synlighet. Eieren av nettbutikken skal også enkelt adminstrere nettbutikken – kanskje er det også behov for integrering mot tredjepartsapplikasjoner som regnskap- eller CRM systemer for bedre flyt i systemet.

Vi leverer tjenester med WooCommerce
WooCommerce er e-handelsplattformen vi bruker for å sette opp nettbutikker. WooCommerce er også WordPress sin offisielle nettbutikk-utvidelse.

Vi bruker populære WooCommerce med WordPress CMS for nettbutikkløsninger. Denne kombinasjonen gjør det mulig å skreddersy nettbutikken akkurat slik kunden ønsker . I tillegg er det svært brukervennlig og gratis – ingen skjulte kostnader!

Hva gjør at en nettbutikk selger godt?

Dame som utfører kjøp med kredittkort i nettbutikk

Det er en kombinasjon av følgende elementer:

 • godt design som også er tilpasset flere enheter (mobiltilpasset/responsivt)
 • synlighet i søkemotorer (søkemotoroptimalisering (SEO)) og sosiale medier
 • relevant innhold av god kvalitet
 • brukervennlig publiseringssystem/Content Management System (CMS)
 • teknisk – god ytelse og sikkerhet
 • Rimelig betalingsløsninger

God brukeropplevelse = økt sjanse for konvertering

Brukeropplevelse skaper ikke bare et godt inntrykk, men det gjør navigering og samhandling med nettbutikken enkelt, som igjen øker salg.

Faktorer som avgjør om kunden kjøper eller ikke:

 • er prisen riktig i forhold til konkurrentene?
 • er produktsiden inspirerende med god info og gode bilder?
 • tekniske – laster siden raskt og gir den trygghet?

Det kan bli overveldende å ha styr på alt dette – det er her vi hjelper deg med vår kompetanse. Når du bruker oss som din nettbutikk leverandør så vil vi kombinere alle disse elementene på en måte som er tilpasset din strategi og målplan.

La kunder handle fra mobil, tablet og PC

person utfører kjøp i nettbutikk på mobil

Over halvparten av all internett trafikk foregår via mobil og det vil trolig bli mer. Det er derfor svært viktig at nettbutikken er mobilvennlig slik at folk kan handle fra både mobil og tablet.

Alle  nettbutikker vi leverer er mobilvennlige og optimaliserte for brukeropplevelse.

Synlighet i søkemotorer og sosiale medier

bruker søker etter sko på google

Mange nettbutikker lever godt på SEO fordi fleste bruker Google for å finne relevante produkter, men du har også SEM og markedsføring i sosiale medier som også er gode på å skaffe trafikk. Men SEO er fortsatt en solid måte å skaffe trafikk på.

Teknisk SEO er et minimum for å rangere godt:

 • HTML semantikk: logisk strukturering av innhold iht. HTML koden slik at søkemotorer enkelt klarer å forstå innholdet (f.ex. hva produkttittel er og annen spesifikk produktinfo). 
 • Ytelse: hvor rask nettsiden er i både hastighet og størrelse – en god regel er å holde seg under 2-3s (kilde: google).
 • Sikkerhet: dette er viktig fordi kunder utvekseksler sensitiv kredittkortinfo bl.a.
Alle nettsider og nettbutikker vi leverer inkluderer teknisk SEO og analyse av relevante søkeord. Hvis du ønsker resultater utover hva dette gir, så kan du se hva SEO og markedsføring kan gjøre for deg.

Relevant innhold av god kvalitet

Godt innhold er viktig fordi det bidrar til kundetillit, god brukeropplevelse, økt konvertering og relevante søkeresultater. Innholdet vi produserer er alltid strategisk gjennomtenkt; for å sikre relevant trafikk til nettsiden via søkemotorer så foretar vi en forhåndsanalyse der vi filtrerer ut relevante og populære søkeord som målgruppen og dine konkurrenter faktisk bruker. Dette hjelper oss å kvalitetssikre innholdet slik at det dukker opp for relevante søketreff i søkemotorer.

Et godt CMS gjør det enkelt å administrere nettbutikken

woocommerce + wordpress cms

Et CMS (Content Management System), også kalt publiseringssystem, er et system som lar eieren av nettstedet enkelt redigere og oppdatere nettstedet sitt. 

Nettbutikken blir laget med e-handelsutvidelsen WooCommerce og WordPress CMS. WooCommerce er WordPress sin offisielle nettbutikkutvidelse.  WooCommerce er svært enkelt kraftig og enkelt å bruke. WordPress er også gratis med åpen kildekodelisens som gjør at du har fullt eierskap over nettsiden og ikke binder deg til skjulte avgifter. 

Teknisk – ytelse og sikkerhet

Animert bilde av en som sykler

Nettbutikkens tekniske status er kritisk og bør være i god stand. Besøkende er raske med å forlate nettstedet dersom det bruker mer enn 2-3s på å laste. Dette er særlig viktig for nettbutikker der besøkende ofte sjekker flere nettbutikker før de foretar et kjøp.

Sikkerhet er særlig viktig fordi du skaper trygghet og tillit for dine besøkende samtidig som du reduserer risikoen for å bli angrepet. Ved å bruke SSL kryptering så får du ikke bare bedre sikkerhet, men også bedre plassering i søkemotorer. Det er uansett kravbelagt av betalingssleverandører å bruke SSL for nettbutikker siden kredittkortinfo utveksles.

Ofte stilte spørsmål

Det kommer an på. Det er flere faktorer som utgjør prisen, som f.ex.; integrasjoner mot tredjepartsapplikasjoner, spesialtilpasset funksjonalitet og design. 

For en nettbutikk med standard maler, egetprodusert innhold og moderne betalingssløsninger (Vipps, kredittkort og faktura) så kan vi tilby en pris fra 14 000 kroner eks mva.

Vi kan utvikle det meste, om du har behov for spesialtilpasset funksjonalitet så råder vi deg til å ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Selfølgelig, å drifte en nettbutikk kan være utfordrende – oppdatering av plattform, utvidelser og kontrollere at komponenter fungerer overens med hverandre til enhver tid er noe av det som kreves for å holde nettstedet i god teknisk stand. Vi har egen drift og supportavtale som sørger for at nettstedet ditt alltid er oppe og at utvidelser, tema og plattform fungerer overens med hverandre og er oppdatert til enhver tid.

Nettbutikken blir laget med WooCommerce og WordPress CMS. WooCommerce er WordPress sin offisielle nettbutikk utvidelse. Brukergrensesnittet er svært enkelt å bruke. Videre er programvaren gratis med åpen kildekodelisens som gjør at du har fullt eierskap over nettsiden og ikke binder deg til skjulte avgifter.

Når du kjøper nettbutikk av oss så får du også opplæring inkludert. Opplæringen dekker alt du trenger å vite for å kunne selge og administrere. Opplæringen skjer gjennom Skype/Zoom.

WooCommerce kommer med eget analyseverktøy som enkelt lar deg se hvordan butikken presterer. Ønsker du uansett å implementere tredjepartsverktøy som Google Analytics f.ex. så kan vi hjelpe deg med det.

Populære integrasjoner vi støtter

Om ikke din integrasjon står oppført så kan vi fortsatt hjelpe deg med å ordne det - ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Abobakr Dyani - daglig leder og webutvikler i webnext digitalbyrå

Abobakr Dyani

Daglig leder og utvikler
+47 40 47 85 93

Abobakr har lang erfaring med alt fra design og utvikling av nettsider og nettbutikker til SEO og markedsføring.
"Fet Bilverksted Lakk & Karosseri er veldig fornøyd med hjemmesiden dere har utformet. Dere er kreative, løsningsorienterte og uansett hva vi ønsker så finner dere en bra løsning."
Jeanette F Østvold
Daglig leder, NBF

Referanser

Se et lite utvalg av prosjektene vi har utført

Klar for å ta steget?

La oss prate og komme frem til en løsning!

Vi svarer etter 1-2 virkedager.

Ring meg opp 📱

La oss prate og komme frem til en løsning!

Vi forsøker å nå deg etter 1-3 virkedager.

Få et gratis og uforpliktende tilbud ✍️

Vennligst fyll ut så mange felter som mulig å beskriv prosjektet slik at vi kan gi et mer presist tilbud.

Du får svar etter 2-4 virkedager.

40% COVID-19 Rabatt på basispakke nå

COVID-19 Kampanje

Synligjør din bedrift på nett med basispakken

Fra 6 490 kr. Førpris 10 816 .kr