Notice: Undefined index: wn_pkg_gac in /home/webneako/public_html/wp-content/themes/child_hello_elementor/functions.php on line 31

Notice: Undefined index: wn_gac_es in /home/webneako/public_html/wp-content/themes/child_hello_elementor/functions.php on line 32

Referanser

YX Magnor

Nettside

WordPress

Mobilvennlig

Kort om YX Magnor

YX Magnor er en bensinstasjon som tilhører YX kjeden. De tilbyr kaffe og koselig gatekjøkken samt en rekke andre tjenester som dekkverksted m/ hotell, vaskehall, tipping, post og bank og mer.
yx magnor logo

Utfordringer og ønsker

web mockup av yxmagnor.no

Med kun Facebook som digital markedsføringskanal ønsket YX Magnor å ha sin egen unike kanal hvor de kan legge opp markesføringen på sin egen måte uten å være begrenset av Facebook. 

Utfordringen og ønsket var å lage design og innhold som reflekterte profesjonalismen dems samt gjøre tilgjengeligheten enkel.

Resultatet vi leverte

Med skreddersydd design og innhold gjorde vi det enkelt for besøkende å ta kontakt og få mer info om dems tjenester. I tillegg er nettsiden mobilvennlig slik at besøkende enkelt kan bruke nettsiden på tablet og mobil også.

Web mockup av yxmagnor.no
Løsningen er mobilvennlig slik at de kan jobbe fra både PC, tablet og mobil.
Profesjonelt design og enkel tilgjengelighet

Med et godt godt og enkel navigering så blir brukervennligheten god for besøkende. Vi gjorde det også enkelt for besøkende å ta kontakt ved å ha eget kontaktskjema.

Tilpasset pc, tablet og mobil

Over halvparten av all internet trafikk er via mobil og tablet så det er essensielt å ha nettside tilpasset flere enheter for å nå alle besøkende.

Utklipp av forsiden på yxmagnor.no
Utklipp av kontaktsiden til yxmagnor.no

Få et gratis og uforpliktende tilbud ✍️

Få et gratis estimat på hva din nye nettside/nettbutikk koster.

Se hvordan vi behandler dine personopplysninger.