Referanser

Sense Of Style

Nettbutikk

Visma API

WordPress

WooCommerce

Mobilvennlig

Kort om Sense Of Style

Sense of Style er en familiedrevet butikk som startet som showroom i 1997. I 2004 åpnet de butikk i Ski sentrum, og august 2020 flyttet de inn på Ski storsenter.  De er en totalleverandør av interiør produkter til hjem og kontor. Ute etter et variert sortiment av kvalitet produkter og høy kompetanse innen interiørkonsultasjon? Da er Sense Of Style for deg!

Utfordringer og ønsker

0 +
Produkter som skulle overføres

Sense Of Style hadde tidligere nettbutikk hos Visma, men vokste seg fort ut av løsningen når de ønsket flere tilpasninger. I tillegg så ønsket de også å beholde bokføringsintegrasjonen så all butikk-handel ble automatisk bokført samt overføring av alle 1000+ produkter.

Resultatet

Valget falt naturlig på WooCommerce med WordPress for e-handel, og IEX for automatisk bokføring.

Videre fikk de alle produktene overført og nettbutikken ble responsiv for alle flater (tablet, mobil og pc). Sense Of Style er meget fornøyde siden de nå kan tilpasse nettbutikken akkurat slik de vil.

Løsningen er mobilvennlig slik at de kan jobbe fra både PC, tablet og mobil.
Fleksibel e-handel med WooCommerce

Med WooCommerce og dens plugin-bibliotek så kan nettbutikken utvides til å gjøre det meste.

Automatisk bokføring med IEX

Med IEX så blir alt av butikk-handel bokført, slik at Sense Of Style slipper å gjøre dette manuelt. Ikke bare sparer det masse tid, men det eliminerer også potensielle feil.

Tilpasset pc, tablet og mobil

Løsningen er mobilvennlig slik at kunder kan kan handle fra både pc, tablet og mobil. Dette er stor fordel siden fleste i dag er hyppig brukere av mobil.

Få et gratis og uforpliktende tilbud ✍️

Få et gratis estimat på hva din nye nettside/nettbutikk koster.

Se hvordan vi behandler dine personopplysninger.